· 

Volkoren spaghetti met spinazie, zalm en cherryrtomaten

 

Volkoren spaghetti met spinazie en zalm

Ingrediënten voor 4 personen
500 gram diepvries spinazie
2x zalmfilet
1 bakje cherrytomaten
Volkoren spaghetti
1 ui
2 knoflook tenen
Handje pijnboompitten

Bereiding:
0. Kook de spaghetti zoals op het pak beschreven.
0. Rooster de pijnboompitten en laat afkoelen.
0. Bak/grill de zalmfilet aan weerszijde totdat deze gaar is.
0. Kook de spinazie zoals op het pak beschreven.
0. Snijd de ui en knoflook fijn en fruit kort tot ze glazig zijn.
0. Halveer de tomaatjes
0. Wanneer de spinazie ontdooit is en zachtjes kookt in de pan kun je ui, knoflook en tomaatjes erbij voegen.
0. Giet de spaghetti af en meng deze ook bij de spinazie.
0. Verdeel over 4 diepe borden, garneer met de pijnboompitten en verdeel de zalm over de 4 borden.

Eet smakelijk!!