· 

Italiaanse salade

Italiaanse salade

 

Ingrediënten

100 gram baby spinazie

100 gram veldsla

250 gram cherrytomaatjes (gedroogde tomaten kunnen ook)

bakje mozzarella bolletjes

parmaham (je kunt ook rosbief nemen voor een gezondere keuze)

geraspte Grana Padano

pijnboompitten 

balsamico (crème) 

 

 

Bereiding: 

1. Meng de veldsla en spinazie samen in een grote schaal

2. Bak de pijnboompitten even goudbruin op in een droge koekenpan. 

3. Halveer de tomaatjes en bolletjes mozzarella en verdeel ze over de salade.

4. Vergeet de pijnboompitten niet van het vuur te halen ;-).

5. Rol de parmaham en snijd er rolletjes van, verdeel deze over de salade.

6. Verdeel de Grana Padano over de salade 

7. Besprenkel de salade met balsamico en strooi de pijnboompitten eroverheen. 

 

Eet smakelijk!!