· 

Pecankoekjes

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pecankoekjes

 

Voor 4 personen (ligt eraan hoe groot je de koekjes maakt)

Bereidingstijd: 30 minuten

 

Ingrediënten

 

10  Medjoul dadels, ontpit

200 gram pecannoten

1 ½ tl kaneelpoeder  

 

 

Bereiden

 

· Week de dadels 15 minuten in water. Verwarm intussen de oven voor op 175 graden. En bekleed een bakplaat met bakpapier.

· Giet de dadels af en maal ze samen met de noten, zeezout en kaneelpoeder in de keukenmachine (of staafmixer) tot een korrelig deeg.

· Schep bolletjes van steeds twee eetlepels van het mengsel, leg op de bakplaat en druk ze een beetje plat.

· Bak 10 minuten in een voorverwarmde oven. Laat volledig afkoelen voordat je ze van de bakplaat  haalt.