Oosterse groentesoep
Ingrediënten
- zak Oosterse wokgroente
- 30 gram aardappel zetmeel
- 20 gram gebakken uitjes
- 1 'nestje' volkoren noodles
- 60 ml sweet chilisaus
- 2 liter groentebouillon (3 blokjes)
- 50 ml ketjap
- zeezout en peper
- 3 eieren
- taugé (optioneel)
Bereiding:
1. Meng het aardappelzetmeet met wat koud water en roer goed tot een glad papje.
2. Kluts de eieren en bak deze als omelet in een goede koekenpan. Laat afkoelen en snijd er blokjes of reepjes van.
3. Bereid de bouillon.
4. Breng het aan de kook en voeg de chilisaus en de groenten toe en kook circa 5 minuten zachtjes door.
5. Bind de soep vervolgens af met het aardappelzetmeel papje.
6. Voeg daarna de omeletreepjes toe.
7. Breng op smaak met peper en zeezout.
8. Serveer de gebakken uitjes en taugé er apart bij.
Eet smakelijk!